top of page

Vi på CRC Nordic

Truls Bretz
Truls Bretz, VD & Projektledare

Truls har läst företagsekonomi under 5 års tid på dels Högskolan Kristianstad och på dels Lunds Universitet. Han har en gedigen bakgrund av att arbeta med allt ifrån ekonomiska- som med organisationsförbättrande uppgifter från ett flertal olika företag i ett flertal olika branscher.

Truls tar därutöver med sig erfarenhet av projektledning inom både riskkapitalsanalyser och inom affärsutveckling av mindre bolag i uppstartsfaser från Krinova Incubator & Science Park, där han förövrigt har varit aktiv de senaste åren, just nu som projektledare för projektet Up n KAMM.

Telefon: 0738-17 96 96
Email: Truls@crcnordic.com

Andris Underdal, Utvecklingsingenjör

Andris har dubbla examens, en examen i biokemi & mikrobiologi samt en examen i industridesign, han har en lång erfarenhet av att driva ett flertal olika projekt inom bland annat CAD, visualisering och innovationsutveckling.

Andris tar med sig sin kreativitet in i CRC Nordic och genom sin erfarenhet av att driva innovationsprojekt från idé till färdig produkt är Andris en nyckelkompetens i CRC Nordic. Andris tvärdisciplinära kunskaper inom Life Science och Industridesign gör honom till en ren spegling av CRC Nordic's grundfilosofi.

Andris Underdal

Telefon: 0733-56 37 10
Email: Andris@crcnordic.com

Mikael Persson
Johannes Hall, Utvecklingsingenjör

Text kommer inom kort.

Telefon: 0706-97 05 45
Email: Johannes@crcnordic.com

Mikael Persson, CAD-support

Mikael är gymnasieingenjör med en mångårig erfarenhet från främst IT-branschen där han senast arbetade som IT-konsult på Konecranes och Sölvesborgs kommun.

Mikael arbetar numer inom 3D-modellering och rutinbaserad CAD-konstruktion, han är helt upplärd inom både Solidworks och Inventor från CRC Nordic's egna regi. Mikaels huvudsakliga uppgift är att ha en supportfunktion till de större projekten som CRC Nordic genomför, antingen inom CAD eller inom innovationsarbete. Mikael kan dock lika gärna anlitas direkt av kund för att supporta dessa inom 3D eller CAD när arbetsbelastningen är för stort.

Mikael Persson

Telefon: 0727-11 04 15
Email: Mikael@crcnordic.com

Elinor Brauer

Telefon: 0704-41 12 42
Email: Elinor@crcnordic.com

Elinor Brauer, Designer

Elinor är produktdesigner och har en bakgrund inom formgivning och projektledning inom allt från idrottsföreningar och eventplanering till kundbearbetning och utformandet av nya tjänster.

Elinor är en viktig partner för CRC Nordic och stöttar oss inom projektledning, kundservice och designutformning gentemot våra kunder. Elinor är även ansvarig för en stor del av de grafiska momenten i CRC Nordic's profilering.

Förutom att vara en nyckelkompetens hos CRC Nordic driver Elinor ett eget företag, EB Creative, där hon fokuserar på grafisk formgivning och kommunikation.

bottom of page