top of page

Hektiskt på jobb?

Hyr in en av våra konsulter under en längre period

När du köper ett konsultabonnemang från CRC Nordic tjänar du både tid, pengar och kompetens. Vi har möjlighet att arbeta både i våra egna lokaler eller på ert kontor; ni bestämmer! Väljer ni det senare får ni korta, snabba och mer effektiva kommunikationsvägar mellan projektledare och konsult.

Abonnemanget ger er tryggheten att veta att ni har tillgång till nödvändig uppbackning och kompetens under hektiska perioder. Den längre uppbindningen möjliggör även att ni kan få ett något reducerat pris jämfört med våra ordinarie priser.

Abonnemanget innebär att vi arbetar med er en eller flera dagar i veckan, ni bestämmer hur ofta, under en längre period och gäller för alla våra arbetsområden och kompetenser. Verktygen vi använder är bland annat 3D-printing, 3D-scanning, tillverkning av prototyper och CAD. Vi ordnar alltid ett skräddarsytt paket till våra kunder, så att kundens behov blir helt täckt.

Då våra konsulter har olika kompetenser arbetar vi resurseffektivt och flexibelt, med stora möjligheter att kalla in extra kompetens under perioder med mycket arbete.

Utöver en konsult, får du tillgång till...
  • 3D-printer

  • 3D-scanner

  • Utrustad prototypverkstad

  • Professionell CAD-/renderingsdator

Processen

Vi inleder med en analys av situationen innan vi utför arbetet. Vid förfrågan kan vi även utbilda er i olika verktyg, såsom CAD och visualisering.

Konsultabonnemangsprocess
bottom of page