top of page

Digitalisera mera

Modernisera dig

CRC Nordic konverterar konstruktionsritningar till digitala 3D-modeller. Att förvara sitt material digitalt har stora fördelar mot att fylla rum efter rum med pappersarkiv.  

Tillgänglighet

Har du någonsin letat efter en speciell ritning i ett fysiskt arkiv så vet du om hur skönt det hade varit om du istället; snabbt och enkelt hade kunnat söka efter materialet direkt från din dator. Precis som med andra filer kan du söka efter namnet på filen och snabbt hitta exakt den fil som du är ute efter - med hjälp av dagens molntjänster kan du dessutom komma åt filen oavsett var du sitter.

Säkerhet

Har ni ert arkiv uppbackat i flera kopior? Om inte, vad händer om ni blir av med era ritningar? Digitalt material är lätt att kopiera och förvara på flera olika platser. Om något skulle hända den ena kopian, kan man enkelt plocka fram en backup.

Vidareutveckling

CRC Nordic's konsulter har erfarenhet av vidareutveckling av produkter, att skapa manualer och instruktioner samt att publicera information om produkter eller konstruktioner. Ge oss tillgång till ert material och vi kommer hjälpa er att bli förberedda inför framtiden.

Digitaliseringsprocess
bottom of page